Treceți la conținutul principal

Rutina mea de ingrijire cu Sophyto

Iata reviewul cu care "va amenintam" zilele trecute, unul multiplu, ceva mai complex. Despre rutina mea de ingrijire a fetei am scris aici, acele produse s-au terminat si odata cu primirea produselor Sopyto s-a schimbat si ea:

  • Spuma de curatare a fetei  
  • Tratamentul de luminozitate
  • Crema hidratanta de zi
  • Serul antirid
 Produsele pentru ingrijirea tenului SOPHYTO® sunt certificate de Soil Association si au o pondere de 95% componente organice, naturale. Acestea sunt marcate cu un asterisc (*). Cosmeticele naturale SOPHYTO® sunt produse astfel incat au efecte benefice asupra sanatatii pielii si, in acelasi timp, nu au efecte negative asupra mediului. Produsele cosmetice organice SOPHYTO® in dimensiuni potrivite pentru calatorii sunt perfecte pentru a vedea daca ti se potrivesc sau nu.



1. Primul pas este curatarea tenului:

Recipientul din plastic este ergonomic si dozeaza la o singura apasare cam cat vedeti pe capacel. Fiind o formula foarte blanda, la inceput simteam nevoia a 4 doze ca sa-mi simt fata curata si ca spuma sa se transforme intr-o emulsie prin masarea fetei, dupa doua saptamani doua doze deja imi erau suficiente. La indepartarea machiajului spuma organica am folosit-o rar, curata bine, cate o pompita de fiecare ochi si alta pentru intreaga fata. Desigur depinde si machiajul si produsele folosite: fdt spuma sau nu, rimel, tus sau nu, ruj si uneori blush. Dupa demachiere foloseam si apa micelara.
Mirosul este subtil, fresh. Are ca ingrediente: aqua (spring water), coco-glucoside, *pyrus malus (apple) fruit extract, *sucrose, *aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder, levulinic acid, *alcohol denat, glyceryl caprylate, *olea europaea (olive) leaf extract, glycerin, sodium hydroxide, sodium dehydroacetate, ascorbic acid *Organic, 95% of the agricultural ingredients are produced organically.

Ca o concluzie: spuma organica naturala curata bland tenul, scartaie la clatire, lasa tenul fin, pretul mare fiind singurul inconvenient. Acum se gaseste la reducere: 33 lei 28 lei (-15%). Ca orice produs nou, inainte de aplicarea pe o zona mai mare se va testa intai toleranta tenului pe o suprafata mai mica.



2. Pasul doi este aplicarea unui tratament:
Tratamentul Sophyto este din minerale naturale pentru a lumina si oxigena tenul mat si deteriorat de razele UV, conferind un aspect proaspat si luminos. Este recomandat folosit  o data sau de doua ori pe saptamana sau zilnic daca tenul este expus intens la impuritati. O saptamana l-am folosit de trei ori, apoi am redus la o singura utilizare folosind in paralel si un scrub. Simteam nevoia in zona T.
Ingrediente Aqua (spring water), *alcohol denat, *chlorella vulgaris (green micro-algae) extract, glyceryl caprylate, glycerin, levulinic acid, *aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder, *guar gum, xanthum gum, sodium hydroxide, benzyl alcohol, phytic acid *Organic, 96% of the agricultural ingredients are produced organically.
Recipientul este din plastic, pana spre sfarsit partea argintie, dunga si scrisul s-au luat in timp. Dozarea trebuie facuta cu grija deoarece textura este lichida si se poate irosi. Nu am gasit utila folosirea dischetei, inclinam fata si doua "bobite" erau suficiente pentru intreaga fata, a treia o foloseam pentru gat si decolteu. 10 minute are nevoie pentru a actiona, daca ai uitat sa privesti ceasul vei simti usoare usturimi, tratamentul necesita neaparat clatire cu apa sau o lotiune tonica.
Cel mai vizibil efect a fost cel de luminozitate, l-ati vazut si voi cand mi-ati laudat chipul. Despre pori nu pot spune ca s-au micsorat in schimb, dar regleaza sebumul, reduce inflamatia si foliculita si in cazul barbatilor. Sot multumit. Pretul este de 40 lei 34 lei (-15%) de asemenea la reducere.



3. Pasul trei, hidratarea pe timp de zi:
Nu are o textura grasa, am folosit-o mai toata vara pana in luna august, este o buna baza de machiaj, intra rapid in piele si lasa o senzatie uscata si catifelata a tenului. Miros declarat neutru insa eu il percep chiar daca e subtil. Potrivit mai ales pentru tenul gras si normal. La un ten gras precum al sotului meu luciul tenului este tinut in frau pana la 4 ore, iar la mine mai mult fara a folosi vreo pudra. Ofera tenului un aspect mat dar luminos. Ambalajul este ok, crema este spornica! Nu a provocat cosuri si nici iritatii. Pretul: 96 lei 82 lei (-15%)
Ingrediente
 Aqua (spring water), *helianthus annus (sunflower) seed oil, cetearyl alcohol, *simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, sodium stearoyl lactylate, glyceryl stearate, *hippophae rhamnoides (sea buckthorn) seed oil, *beeswax, *butyrosperum parkii (shea) fruit butter, *aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice powder, levulinic acid, sodium dehydroacetate, lecithin, tocopherol, *guar gum, xanthan gum, *panax ginseng (korean ginseng) root extract, *eleutherococcus senticosus (siberian ginseng) root extract, *astragalus membranaceus (astragalus) root extract, *schizandra chinensis (schizandra) fruit extract, *alcohol denat, sodium hydroxide, glycerin, citric acid *Organic, 90% of the agricultural ingredients are produced organically.



3.  Hidratarea pe timp de seara/noapte:
Recipientul cu pipeta il face un produs igienic. Aplic 4-5 picaturi direct pe zona interesata si masez astfel toata fata, inclusiv a ochilor, gatul si decolteul. Multivitaminele revigoreaza pielea obosita si terna pe timp de noapte. Eu nu am folosit si serul si crema in acelasi timp. Hidratarea mi s-a parut suficienta. In luna august l-am folosit aproape in exclusivitate, da si ziua, nu am intampinat probleme de exces de sebum indiferent daca m-am machiat pe parcursul zilei sau nu. E indicat pentru toate tipurile de ten, in special tenului matur, uscat si tenul normal cu riduri. 66 lei 56 lei (-15%)

 Cum este un produs organic vegan, nu contine ingrediente de origine animala, coloranti, parabeni, arome, ca toate celelalte produse Sophyto.
Ingrediente
 *prunus armeniaca (apricot) seed oil, *punica grantum (pomegranate) seed oil, *rubus idaeus (raspberry) seed oil, *vaccinium oxycoccos (cranberry) seed oil, *rosa canina (rosehip) seed oil, tocopherol, ubiquinone (Coenzyme Q10), rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract *Organic, 99% of the agricultural ingredients are produced organically.
Este produsul cel mai indragit, chiar daca mirosul "spre nuca" nu ma incantase de la prima folosire, acum sunt impacata cu idea si nu ma mai deranjeaza. Mai am putiiin de produs in sticluta. :) Efectul antirid l-am vazut asupra pielii din jurul ochilor, mai intinsa si luminoasa. Ridurile de expresie din jurul gurii doar niste acid hyaluronic injectat cred ca ar mai drege busuiocul.


Cum vi se par aceste produse? Folositi serumuri sau uleiuri simple in rutina voastra?
P.S.: nu uitati de concursul 10 pentru blogosfera.

Comentarii

  1. Mi-a placut prezentarea ta, mi-am facut o idee, mai ales ca n-am folosit nimic de la aceasta firma. Folosesc din cand in cand un serum, imi place genul acesta de produs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu "m-am dat" pe organice in ultimul timp, chiar astept o comanda pe care m-am riscat (remember my card issues)si am facut-o online pe feelunique.com, dar am luat si cateva produse de la un magazin naturist de aici (o crema pt. fata cu trandafiri & una cu lapte de capra, plus un borcanel cu ulei de cocos). Incet incet o sa termin ce am si o sa trec la chestii 100% naturale (probabil o sa mai scap si cate un produs "mass-market" pe ici, pe colo, I'm only human! :D). Am si ser, si creme pt. noapte, si pt. ochi, dar sincer nu am observat nici o imbunatatire a pielii fata de zilele/noptile cand folosesc doar o crema normala de zi (pe care o aplic si noaptea). Asa ca nu cred ca o sa ma mai "agit" pe viitor, si ma voi rezuma la a aplica putin ulei de un fel sau altul si crema normala de zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti singura, sunt destule fete care prin testarea multor produse au ajuns la concluzia ca nu trebuie neaparat sa scrie ca's organice, etc, lista de ingrediente sunt cheia. Chiar si asa uneori nu ni se potrivesc toate indiferent ca sunt ieftine sau scumpe, handmade sau mass-market.
      Pentru a vedea imbunatatiri trebuie sa avem rabdare, necesita timp, dar si o grija constanta.

      Ștergere
  3. So interesting!! Seems that these are really good products! :) Kisses dear <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Spuma de curatare imi face cu ochiul.
    Da, mai nou folosesc uleiul din samburi de caise pentru zona din jurul ochilor si uleiul de margarete pt zona decolteului.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ulei de margarete, woah asta da noutate pentru mine, thanks!
      xoxo

      Ștergere
  5. Eu abia am energie sa ma dau cu o crema de noapte sau cu putin ulei de argan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca le folosesti si pe acestea. Rutina prezentata de mine nu dureaza mult, mai ales ca de cele mai multe ori sunt folosite doar doua produse, spuma si crema sau uleiul.

      Ștergere
  6. Mă tentează acel tratament pentru luminozitatea tenului.
    În prezent folosesc un ser de la Boots de care sunt extrem de mulţumită :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh da sunt multe produse bune de la Boots, bine eu nu le-am folosit, nu stiu daca mi s-ar potrivi, dar din recenziile citite mi-am facut o parere foarte buna. Mi-e ciuda ca nu le-am cumparat cand imi erau la indemana, in Scotia. :)

      Ștergere
  7. Nu am folosit niciodata gama asta, dar e tentant tare tratamentul cu pipeta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. This is the first time I am hearing of this brand, the brightening treatment sounds interesting.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine m-ar tenta serul ala concentrat, insa ma retine pretul :-) Bnauiesc insa ca face totii banii :-) Eu am folosit doar ulei de migdale si de jojoba, iar cel de jojoba recunosc ca m-a incantat in mod special.
    Si acum ma duc direct sa ma inscriu la concurs. Pentru ca tu ai avut multe concursuri frumoase iar eu le-am ratat pe toate. Asa ca acum recuperez!
    Un week-end frumos, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  10. I would definately like to try the brightening treatment!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Great post Mihaela, i love all beauty products that come from nature.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. So perfect products really :)

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. I havent heard about this brand before but for some reason the stuff inspires me and would like to try something, especially the brightening treatment, Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  14. Par foarte bune aceste produse, cum le-ai descoperit?

    RăspundețiȘtergere
  15. Par produse foarte bune, nu am folosit nimic de la ei! Eu folosesc constant un serum de zi si un altul pentru noapte. Nu stiu daca sunt diferente, dar imi place sa cred ca daca alternez substantele active am beneficii mai mari!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.